Гаряча лінія

ЗАЯВКА для страховки або телефонуйте 0500500370

Форми заявки на страхування

Зелена карта на авто МТСБУ

Для чого потрібна зелена карта на машину?

зелена карта на авто Івано-Франківськ

Під час поїздки на автомобілі в країни, які є членами міжнародної системи автомобільного страхування «Green card» , власник транспортного засобу має мати страховий поліс «Зелена картка» авто. Цей поліс забезпечує відшкодування збитків третім особам при настанні страхового випадку, винуватцем якого був водій вписаного в договір транспортного засобу. Страховка «Зелена картка» має єдину форму для всіх членів міжнародної системи автомобільного страхування та діє у понад 40 європейських країнах, в тому числі у Польщі, Німеччині, Іспанії, Болгарії, Туреччині, Франції, Греції, Австрії, Росії, Естонії.

Гарантом виплати страхового відшкодування за договорами «Зелена картка» в Україні виступає Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ), яке є єдиним об'єднанням страховиків, що здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам.
Членство страховиків у МТСБУ є обов'язковою умовою здійснення діяльності щодо обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.


Вартість полісу залежить від типу транспортного засобу, країни відвідування та терміну дії договору страхування. Страхувальник сам обирає термін страхування, який може становити мінімум 15 днів, або від 1 місяця до 1 року. Ціна на страховий поліс "Зелена карта" встановлена МТСБУ і однакова для всіх страховиків. Зауважте, що вартість договору Зелена картка в Україні нижча ніж у більшості країн.


Ліміти відшкодування
Виплата страхового відшкодування здійснюється на умовах, визначених законодавством про обов’язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів країни відвідання, де стався страховий випадок. У кожної країни встановлені свої ліміти.
Переваги оформлення Зеленої картки в нас
☝ 
ми пропонуємо зелену карту від міжнародних страхових компаній "Княжа",
Українська страхова група,
поліс автострахування зелена карта відповідає всім стандартам і вимогам МТСБУ
діє акція, при купівлі зеленої карти на авто, або знижка вартості на зелену карту до 20% або поліс медичного страхування за кордон на 15 днів безкоштовно.